tag:blogger.com,1999:blog-64632132199081579.post8036302019426519282..comments2023-05-28T01:13:55.894+10:00Comments on Almaraz Kitchen Diary: Sagu Coklat dengan Sos KastadMommy Almahttp://www.blogger.com/profile/07204358467640238424noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-64632132199081579.post-40505543663622202392012-07-26T11:10:13.412+10:002012-07-26T11:10:13.412+10:00Sala topaz
Kalau buat kuih sagu biasa yg salut dgn...Sala topaz<br />Kalau buat kuih sagu biasa yg salut dgn kelapa parut tu, mmg manis le 1cwn tu. saya biasa buat 1cwn sagu + 3/4cwn gula.<br /><br />Tp ni sbb dicampurkan dgn serbuk koko & saucenye plak susu yg lemak tak manis so kalau kurangkn kandungan gula, boleh tp akan jadi kurang rasa kalau mkn sekaligus dgn susu nnt.<br /><br />di sini gula tak semanis di msia sbb guna raw sugar.Mommy Almahttps://www.blogger.com/profile/07204358467640238424noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-64632132199081579.post-67964241274037591902012-07-24T00:43:10.095+10:002012-07-24T00:43:10.095+10:00Salam..Untuk sagu tu sahaja mmg guna satu cawan gu...Salam..Untuk sagu tu sahaja mmg guna satu cawan gula ke? x terlalu manis ka?<br />just curious sbb ada tulis 1cwn + 2 sdb gulat.o.p.a.zhttps://www.blogger.com/profile/11817986923798127274noreply@blogger.com